top of page

Welkom bij MR.CHANG

Over MR.CHANG

Gelegen in het kloppend hart van Aalst aan het winkelplein Den Hof. Dat is waar Chef MR. CHANG je de meest verfijnde en mooiste gerechtjes voorschoteld. Een plek waar je met vrienden, familie en collega's kunt genieten van shared dining op zijn Aziatisch. 

Voor een vaste prijs geniet je ongelimiteerd van het unieke menu. Kleine gerechtjes zodat je meer smaken ervaart en gezellig kan delen. Een culinaire ontdekkingsreis waar Oost en West elkaar ontmoeten. Neem de tijd en laat je verrassen door MR.CHANG’s culinaire creaties!

Dineren, take-away of catering op locatie? Alle gerechten, sausjes en marinades worden dagelijks huisbereid en dat proef je!

Shared

Dining

Je kunt lekker gaan zitten, een kijkje nemen in onze open keuken en zien hoe onze keukenbrigade jouw gerechtjes vers bereidt. Geniet op deze manier optimaal van originele gerechtjes geïnspireerd op verschillende Aziatische keukens. Je deelt de gerechten die midden op tafel worden geserveerd, zoals in Azië traditioneel wordt gedaan. 

MR.CHANG Asian Tapas Waalre

Sinds

1994

In maart 1994 opende Chinees-Indisch restaurant Sing An haar deuren. De chef en mede-eigenaar Chang-Ching Hu won verschillende kookwedstrijden, maar ook zijn talent voor wortelsnijden werd bekroond met meerdere medailles.

In april 2017 werd het tijd voor verandering. Na een flinke verbouwing werd Chinees-Indisch restaurant Sing An omgedoopt tot MR.CHANG. Het nieuwe concept geeft MR.CHANG de vrijheid om zijn creativiteit en passie voor koken te uiten. In 2018 bekroond als beste restaurant van Brabant door Iens.

bottom of page